Επιστροφή στο Forum : Οι σχεσεις σημερα
Οι σχεσεις σημερα ειναι πολυ δυσκολες. δεν υπαρχει επικοινωνια μεταξυ των ζευγαριων , δεν εκφραζουν τα συναισθιματα τους. τι τους αρεσει, τι τους ενοχλει, παρα μονο αυτο που τους ενδιαφερει το κρεβατι και το πως θα περασεω καλα εγω, με αποτελεσμα μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα να χωριζουν. Σας μιλαω αφου ειχα μια τετια εμπιρια. Αν ειναι ετσι οι σχεσεις ευχαριστω δεν θα παρω. Μπορει να ειμαι υπερβολικα ρομαντικος. ατομο μια ς αλλης γενιας (γεννημενος το 1974) και λογικα θα μου ταιριαζε μια κοπελα γεννημενη τη δεκαετια του 80, αλλα τι να περιμενει κανεις απο ατομα που μεγαλωσαν με το big braather και αλλα παρομοια reality. ατομα που εχον συνεχως στο μθαλο τους το σεχ???
;-);-)..σχεσεις!!ειμαι πριν γενημενος απο σενα!!δυσκολο πραμα !θαθελα να μου απαντησετε και εσεις!δυο παραδειγματα θα πω ..οταν γνωριζονται δυο ατομα και πανε για ραντεβου,στολιζονται και τα υπολοιπα,1,2,5,10,μολις περαση καπιο διαστημα ,αρχειζη το αναποδο!!ουφ και ασεμε τωρα ειμαι κουρασμενος η ,αστο αλλη μερα κτλ...δηλαδη δεσαμε τον γαιδαρο μας!!και απο τα δυο μερη,ξενοκοιτανε!!υπαρχουν και εισαγομενα καμια 10τια,και τα διαζειγια φουλ ..αντε να βρης σχεσει!!μπακουρομανια..ο αλκαιος λεει,καλητερα μονος μου εγω και ο πονος μου!;-);-)
Γιατί γενικεύετε βρε παιδιά και γιατί τόση απογοήτευση;
Επειδή εσείς δεν έχει τύχει να βρείτε αυτό που θέλετε, πρέπει ντε και καλά όλες οι σχέσεις όλων των ζευγαριών να είναι όπως τις περιγράφετε;
Οσο περισσότερο σκεφτόσαστε αρνητικά και προδικάζετε τα άσχημα, τόσο περισσότερο θα απογοητεύεστε και δεν θα βρίσκετε αυτό που θέλετε. Φαύλος κύκλος.
αλλα τι να περιμενει κανεις απο ατομα που μεγαλωσαν με το big braather και αλλα παρομοια reality. ατομα που εχον συνεχως στο μθαλο τους το σεχ???
Εσύ, μήπως κοιτάς σε λάθος μέρη; Δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλες οι κοπέλες που γεννήθηκαν στη δεκαετία του 80 είναι όλες μεγαλωμένες με το big brother και ανίκανες να αγαπήσουν.
Οπως έχει γράψει κι ένας φίλος μου: "Μην ψάχνεις κάτω από πέτρες για σπηλιές μυστικές".
]!!υπαρχουν και εισαγομενα καμια 10τια[/b],και τα διαζειγια φουλ ..αντε να βρης σχεσει!!μπακουρομανια..ο αλκαιος λεει,καλητερα μονος μου εγω και ο πονος μου!;-);-)
Κι εσύ, τι εννοείς με τα εισαγόμενα; !:confused1:
Γιατί γενικεύετε βρε παιδιά και γιατί τόση απογοήτευση;
Επειδή εσείς δεν έχει τύχει να βρείτε αυτό που θέλετε, πρέπει ντε και καλά όλες οι σχέσεις όλων των ζευγαριών να είναι όπως τις περιγράφετε;
Οσο περισσότερο σκεφτόσαστε αρνητικά και προδικάζετε τα άσχημα, τόσο περισσότερο θα απογοητεύεστε και δεν θα βρίσκετε αυτό που θέλετε. Φαύλος κύκλος.
...οχι προς θεου..δεν ειναι ολοι για το ιδιο τσουβαλη..και ο καθενας εχει πρωσοπικα βιοματα..ζητω συγνωμη ,υπαρχουν και κωλονες που δεν παιφτουν με 30 βαθμους ριχτερ..
:thankyou::thankyou:..τα γυρω γυρω κρατοι μας τα στειλανε σοριδων:thankyou::thankyou:
Κι εσύ, τι εννοείς με τα εισαγόμενα; !:confused1:
Εσύ, μήπως κοιτάς σε λάθος μέρη; Δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλες οι κοπέλες που γεννήθηκαν στη δεκαετία του 80 είναι όλες μεγαλωμένες με το big brother και ανίκανες να αγαπήσουν.
Οπως έχει γράψει κι ένας φίλος μου: "Μην ψάχνεις κάτω από πέτρες για σπηλιές μυστικές".
Απο οτι βλεπω εσυ εισαι της δεκαετιας του 7ο οποτε δε σε περνει η μπαλα.
Δε λεω υπαρχουν και εξερεσεις. αλλα επι το πλιστον αυτα τα ατομα ειναι μεσα στην ανασφαλια και το αγχος, χωρις να σκεφτοντε την προοπτικη μιας σοβαρης σχεσης
Mixalhs_13
30-10-08, 16:44
οταν υπαρχει μαρουλι , δεν υπαρχει ανασφαλεια...
Απο οτι βλεπω εσυ εισαι της δεκαετιας του 7ο οποτε δε σε περνει η μπαλα.
Δε λεω υπαρχουν και εξερεσεις. αλλα επι το πλιστον αυτα τα ατομα ειναι μεσα στην ανασφαλια και το αγχος, χωρις να σκεφτοντε την προοπτικη μιας σοβαρης σχεσης
Είμαι γεννημένη το 1973, ένα χρόνο μεγαλύτερή σου. Είμαι επίσης και σχεδόν 6 χρόνια παντρεμένη. Κοίταξε, αν γνωρίζεις μόνο κοπέλες 25-26 ετών ή μικρότερες, δεν νομίζω ότι φταίει η δεκαετία που γεννήθηκαν επειδή δεν σκέφτονται σοβαρά όπως λες. Μάλλον η ηλικία τους φταίει.
Και τέλος πάντων, αν σε χαλάει τόσο πολύ η δεκαετία του 80 βρε παιδί μου, υπάρχουν και οι γεννημένες από το 74 ως το 79. Κοίτα και προς τα κει, δεν είναι κακό.
οταν υπαρχει μαρουλι , δεν υπαρχει ανασφαλεια...
τι εννωεις? τι ειναι το μαρουλι?
Είμαι γεννημένη το 1973, ένα χρόνο μεγαλύτερή σου. Είμαι επίσης και σχεδόν 6 χρόνια παντρεμένη. Κοίταξε, αν γνωρίζεις μόνο κοπέλες 25-26 ετών ή μικρότερες, δεν νομίζω ότι φταίει η δεκαετία που γεννήθηκαν επειδή δεν σκέφτονται σοβαρά όπως λες. Μάλλον η ηλικία τους φταίει.
Και τέλος πάντων, αν σε χαλάει τόσο πολύ η δεκαετία του 80 βρε παιδί μου, υπάρχουν και οι γεννημένες από το 74 ως το 79. Κοίτα και προς τα κει, δεν είναι κακό.
Δεν ειναι κακη ιδεα! Εχεις τιποτα καλο να μου προτινεις?
Δεν ειναι κακη ιδεα! Εχεις τιποτα καλο να μου προτινεις?
Πλάκα μου κάνεις; Θα προτείνω άνθρωπο σε κάποιον που δεν τον γνωρίζω; Και που ξέρω εγώ ποιά θα σου ταίριαζε εσένα; Με πόσο επιφανειακά κριτήρια ψάχνεις, τέλος πάντων; Σοβαρέψου!
:offtopic:.καλησπερα,αν και κουρασμενος,..καλα ρε παρεα ,παιζουν ρολο οι δεκαετειες??πιστευω ρολο παιζει τη σου δωσανε οι γονεις και το περιβαλων..δηλαδη εμεις του 70 τη ??του 80,90 ,τη?γεμεισε πιο πολυ το πανω μυαλο??:offtopic:.την καλοπεραση μας κοιταζουμε ολοι,κακιστα!
δεν είναι θέμα δεκαετίας αλλά για να κρατηθεί μια σχέση πρέπει να "εξιτάρει" πάντα ο ένας τον άλλον
τώρα αν οι νεότερες γενιές δυσκολεύονται σ'αυτό λόγω πολτοποίησης εγκεφάλου από τα μέσα που τους απονέκρωσε όλα τα αισθήματα ειναι άλλο θέμα
:idea1::idea1:..καλημερα!!οταν δεν σταματαει τον ενδιαφερον του ενος για τον αλλον ,ναι γκουτ ολα!! σωστη φραση {εξιταρει}..καλη ναναι η μερα μας..
δεν είναι θέμα δεκαετίας αλλά για να κρατηθεί μια σχέση πρέπει να "εξιτάρει" πάντα ο ένας τον άλλον
τώρα αν οι νεότερες γενιές δυσκολεύονται σ'αυτό λόγω πολτοποίησης εγκεφάλου από τα μέσα που τους απονέκρωσε όλα τα αισθήματα ειναι άλλο θέμα
:lipssealed::lipssealed:.νυφη χωρεις πεθερα,,τουρτα χωρις σαντηγη!:lipssealed::lipssealed:
Mixalhs_13
31-10-08, 12:06
τι εννωεις? τι ειναι το μαρουλι?
φιλε , χρημα...
ετσι το λεμε :)
Mixalhs_13
31-10-08, 12:08
για αγορα κατσαρολων & υλικων εγω ειμαι ο υπολογος ... αχαχαχαχαχα !!!
ο ορισμος του συζυγου :onetooth::onetooth::onetooth::onetooth::onetooth:
[QUOTE=sofiakol;208405]Εσύ, μήπως κοιτάς σε λάθος μέρη;
λαθος μερος για να βρεις συντρτοφο ειναι το ιντερνετ.
οποιος πιστευει οτι ετσι κατι θα βρει ειναι καταδηκασμενος στο
αδιεξοδο και την απελπισια. εγω οκτο χρονια τωρα δεν εχω
βρει κατι σοβαρο.
[quote=sofiakol;208405]Εσύ, μήπως κοιτάς σε λάθος μέρη;
λαθος μερος για να βρεις συντρτοφο ειναι το ιντερνετ.
οποιος πιστευει οτι ετσι κατι θα βρει ειναι καταδηκασμενος στο
αδιεξοδο και την απελπισια. εγω οκτο χρονια τωρα δεν εχω
βρει κατι σοβαρο.
Εχασες 8 χρονια ρε φιλε ψαχνοντας στο ιντερνετ για γκομενα? Σκεφτηκες να δοκιμασεις καποιον αλλο τροπο η θα παιδευεσαι μια ζωη απο εδω..?