PDA

Επιστροφή στο Forum : Επέκταση διπλώματος για μηχανάκι 125cc

sv2evs
30-04-05, 13:23
Καλησπέρα σε όλους,

Επειδή απο βδομάδα αγοράζω καινούργιο μηχανάκι 125 κυβικά, θέλω να ρωτήσω τι γίνεται σ'αυτή την περίπτωση με το δίπλωμα μου. Έχω ήδη για 50άρι και είχα περάσει επιτροπή για να μπορέσω να το βγάλω. Μου είχαν πει φυσικά οτι πρέπει να είναι αυτόματο με γκάζι-φρένο στο χέρι και έτσι φυσικά είναι και το μηχανάκι αυτό που θα πάρω και τώρα . Θα χρειαστεί ΠΑΛΙ :x να περάσω επιτροπή ή απλά επειδή δεν υπάρχουν αλλαγές στον τρόπο χειρισμού θα δώσω απλά για την "αναβάθμιση" του διπλώματος τις σχετικές εξετάσεις ;

Ευχαριστώωωωωω.... 8)

GeoGlx
30-04-05, 20:12
Στην Περίπτωση μου.. μου είχαν πει πως είναι σχεσόν αδύνατον ..
Παρόλο που μέσο της ίδιας επιτροπής είχα βγάλει για τα 50cc επίσης!!
Αλλά λογικά πάλι από επιτροπή κ ανάλογες @@ θα περάσεις ;)
Καλή επιτυχία :)

sv2evs
30-04-05, 22:56
Στην Περίπτωση μου.. μου είχαν πει πως είναι σχεσόν αδύνατον ..
Παρόλο που μέσο της ίδιας επιτροπής είχα βγάλει για τα 50cc επίσης!!
Αλλά λογικά πάλι από επιτροπή κ ανάλογες @@ θα περάσεις ;)
Καλή επιτυχία :)

Ναι, και εγώ αυτό φοβάμαι... :x

Θα δείξει...ευχαριστώ πάντως για την απάντηση...Εγώ θα το αγοράσω, έτσι κι'αλλιως ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ που πρέπει να αγοράσω για να πάρω το δίπλωμα αυτοκινήτου ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ γιατι πρέπει να σκάσω τουλάχιστον 5000 ευρώ για να πάρω αμάξι. ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΓΛΑΡΟ ΡΕ !!!! ΝΑΙ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΤΟ FORUM...ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΓΛΑΡΟ !!! :x

vacondios
02-05-05, 01:03
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ που πρέπει να αγοράσω για να πάρω το δίπλωμα αυτοκινήτου ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ γιατι πρέπει να σκάσω τουλάχιστον 5000 ευρώ για να πάρω αμάξι. ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΓΛΑΡΟ ΡΕ !!!! ΝΑΙ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΤΟ FORUM...ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΓΛΑΡΟ !!! :x

Δηλαδή 5000 Ευρώ είναι πολλά για ενα αυτοκίνητο που παρέχει μια στοιχειωδώς ασφαλή μετακίνηση. Στη ζωή ισχύει το εξής απλό: Ή έχεις τα χρήματα την βούληση και την ικανότητα να αγοράσεις αυτοκίνητο και ύστερα να το ταϊζεις και να το συντηρείς ή δεν τα έχεις και δεν το παίρνεις. Και γι αυτό δε φταίνε οι γιατροί. Ίσως φταίνε ο Αδαμ και η Εύα που φάγανε το γαμ@@@νο το μήλο και χάσαμε του Παράδεισου το τζάμπα πάντως οι γιατροί δε εχουν ανάμιξη

Οι γιατροί φταίνε για το ότι εαν δεν τους δώσεις φακελάκι σε αφήνουν να πεθάνεις σαν το σκυλί πάνω στο ράντζο
Φταινε για το ότι με τα λάθη τους και τις παραλείψεις τους έχουν αφήσει ανθρώπους ανάπηρους και έχουν δημιουργήσει ανθρώπινα δράματα ενώ θα μπορούσαν να τα έχουν σώσει
Φταίνε γιατί σαν οδηγοί είναι κάκιστοι και όπου βλέπετε αυτοκίνητο με ιατρόσημο συνιστώ να φεύγετε μακρυά

Εγγυώμαι ότι δε φταινε στη διαμόρφωση των τιμών των αυτοκινήτων

GeoGlx
02-05-05, 12:46
Ναι, και εγώ αυτό φοβάμαι... :x

Θα δείξει...ευχαριστώ πάντως για την απάντηση...Εγώ θα το αγοράσω, έτσι κι'αλλιως ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ που πρέπει να αγοράσω για να πάρω το δίπλωμα αυτοκινήτου ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ γιατι πρέπει να σκάσω τουλάχιστον 5000 ευρώ για να πάρω αμάξι. ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΓΛΑΡΟ ΡΕ !!!! ΝΑΙ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΤΟ FORUM...ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΓΛΑΡΟ !!! :x

Αν δεν πάρεις το δίπλωμα για 125.. μην πας να πάρεις παράνομα 125 ;)
Θα έλεγα από 400 κ πάνω.. Κ το 400 noway σε κάτι normal ;)
Κ εγώ ανα πάσα στιγμή με βλέπω με κανένα ZX ;)

sv2evs
03-05-05, 09:08
Δηλαδή 5000 Ευρώ είναι πολλά για ενα αυτοκίνητο που παρέχει μια στοιχειωδώς ασφαλή μετακίνηση. Στη ζωή ισχύει το εξής απλό: Ή έχεις τα χρήματα την βούληση και την ικανότητα να αγοράσεις αυτοκίνητο και ύστερα να το ταϊζεις και να το συντηρείς ή δεν τα έχεις και δεν το παίρνεις. Και γι αυτό δε φταίνε οι γιατροί. Ίσως φταίνε ο Αδαμ και η Εύα που φάγανε το γαμ@@@νο το μήλο και χάσαμε του Παράδεισου το τζάμπα πάντως οι γιατροί δε εχουν ανάμιξη

Δεν είναι πολλά για ένα αυτοκίνητο, είναι πολλά όταν πέρνεις όμως μόνο 440 Euro/μήνα, γιατί για να το αγοράσεις θα πρέπει να δίνεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 150 κάθε μήνα για την δόση. Βάλε και τα άλλα έξοδα που έχει σαν επακόλουθω...άρα, δεν είναι για το δικό μου πορτοφόλι.

Οι γιατροί φταίνε για το ότι εαν δεν τους δώσεις φακελάκι σε αφήνουν να πεθάνεις σαν το σκυλί πάνω στο ράντζο
Φταινε για το ότι με τα λάθη τους και τις παραλείψεις τους έχουν αφήσει ανθρώπους ανάπηρους και έχουν δημιουργήσει ανθρώπινα δράματα ενώ θα μπορούσαν να τα έχουν σώσει
Φταίνε γιατί σαν οδηγοί είναι κάκιστοι και όπου βλέπετε αυτοκίνητο με ιατρόσημο συνιστώ να φεύγετε μακρυά

Για πολλά φταίνε όπως λες, φταίνε όμως για το ότι τους ΕΞΗΓΕΙΣ, οτι ΔΕΝ θα μπορείς να πάρεις αυτοκίνητο αν σου πουν να οδηγείς ΜΟΝΟ αυτοκίνητο με υδραυλικό τιμόνι (ΕΝΩ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙ ΧΩΡΙΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ, ΣΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΣΚ*ΤΟΔΙΠΛΩΜΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ) και θα φταίνε οταν σε αφήνουν σε αντίθετη περίπτωση (έστω και μερικώς) ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ γιατί σου επιτρέπουν να οδηγείς μηχανάκι που είναι δίκυκλο !!! :x

pinokio
03-05-05, 14:32
κι όμως ...
όπως ειπες και εσύ, οι γιατροι ειναι απ τους χειροτερους οδηγους ... τρακαρουν πολυ συχνα ...
καταστρεφουν πολλα αυτοκινητα, τα οποια σε πολλες περιπτωσεις, αντικαθιστανται απο καινουργια ...
αρα αυξανεται η ζητηση στην αγορα αυτοκινητου, με επακολουθο την αυξηση των τιμων.

:lol:

vacondios
03-05-05, 15:27
[quote="sv2evs"] όταν πέρνεις όμως μόνο 440 Euro/μήνα, γιατί για να το [quote]

Με 440 Ευρώ το μήνα όχι μόνο δεν μπορείς να αποπληρώσεις τις δόσεις για την αγορά αλλά ουτε να το συντηρείς. Χρειαζεται 150 Ευρώ το μήνα για βενζινη + αλλαγες λαδιών + φίλτρα + τα έξοδα για το συνεργείο ιδιαίτερα εαν το αυτοκίνητο δεν είναι καινούριο. Δηλαδή θέλεις να στερησεις αυτά τα λεφτά απο τον εαυτό σου για να συντηρείς ένα παλιοσίδερο? Ε όχι δεν αξίζει τον κόπο.

sv2evs
03-05-05, 16:49
Με 440 Ευρώ το μήνα όχι μόνο δεν μπορείς να αποπληρώσεις τις δόσεις για την αγορά αλλά ουτε να το συντηρείς. Χρειαζεται 150 Ευρώ το μήνα για βενζινη + αλλαγες λαδιών + φίλτρα + τα έξοδα για το συνεργείο ιδιαίτερα εαν το αυτοκίνητο δεν είναι καινούριο. Δηλαδή θέλεις να στερησεις αυτά τα λεφτά απο τον εαυτό σου για να συντηρείς ένα παλιοσίδερο? Ε όχι δεν αξίζει τον κόπο.

Γι'αυτό ακριβώς πήρα μηχανάκι σε μεγαλύτερα κυβικά. Για να κάνω την "δουλειά" μου λίγο πιο άνετα μέσα στην πόλη και ίσως λόγω καλοκαιριού και έξω απο αυτήν σε καμιά χαλκιδική και έτσι... :roll:

Ελπίζω η αναβάθμιση του διπλώματος να μην καταλήξει σε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ταλαιπωρία. :x

Panagiotis
09-05-05, 06:21
Οι δύο (sv2evs,GeoGlx) που αναφέρατε ότι έχετε μηχανάκι τι αναπηρία έχετε;

sv2evs
09-05-05, 16:27

Παραπληγία στα κάτω άκρα, ποσοστό 67%. :?

sv2evs
09-05-05, 16:29
Αν δεν πάρεις το δίπλωμα για 125.. μην πας να πάρεις παράνομα 125 ;)
Θα έλεγα από 400 κ πάνω.. Κ το 400 noway σε κάτι normal ;)
Κ εγώ ανα πάσα στιγμή με βλέπω με κανένα ZX ;)

Το έχω αγοράσει ήδη το μηχανάκι, ένα γιαπωνέζικο 125. Απο τα λίγα που πατάω κάτω με τα 2 πόδια, οπότε απο τα λίγα που μπορούν να με εξυπηρετήσουν.

Πήγα σήμερα στην σχολή οδηγών και βλέπουμε τώρα. Τώρα μένει να δούμε ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ, γιατί ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΠΟΟΟΟΟΛΥ ταλαιπωρία.
:x :x :evil:

Panagiotis
09-05-05, 16:41

Παραπληγία στα κάτω άκρα, ποσοστό 67%. :?

Επειδή δεν καταλαβαίνω, πώς μπορείς να οδηγήσεις μηχανή με παραπληγία;

sv2evs
09-05-05, 23:15

Το πρόβλημα δεν είναι ΤΟΣΟ σοβαρό σε σύγκριση με άλλα Αμεα.

Πρέπει να με δεις για να καταλάβεις. Περπατώ, αλλά με πρόβλημα...δεν νομίζω οτι μπορώ να σου εξηγήσω. :roll:

Panagiotis
09-05-05, 23:51

Το πρόβλημα δεν είναι ΤΟΣΟ σοβαρό σε σύγκριση με άλλα Αμεα.

Πρέπει να με δεις για να καταλάβεις. Περπατώ, αλλά με πρόβλημα...δεν νομίζω οτι μπορώ να σου εξηγήσω. :roll:

Μάλλον κατάλαβα.

sv2evs
10-05-05, 00:47
Μάλλον κατάλαβα.

Χαίρομαι...που κατάλαβες. Όχι όμως οτι θα πρέπει να ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΩ την επιτροπή για να αναβαθμίσω το δίπλωμα μου. Και απο οτι μου είπε και απο την σχολή οδηγών, επειδή το δίπλωμα του αυτοκινήτου είναι στις "εκρεμμότητες" ίσως να μην το δεχθούν και να ξαναδώσω ΚΑΙ σήματα....Να τους ΚΑΕΙ ΤΟ DVD. Θα μας ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ CNN μετά !!! :evil: :x :evil:

GeoGlx
10-05-05, 17:07
Χεχε, sv2evs Στην ίδια φάση βρισκόμαστε...
Κανείς αν δεν μας δει, μπορεί να καταλάβει τί παίζει ;)

Όσο για το ύψος.. ποτέ δεν με απασχόλησε ιδιαίτερα.. μιας κ από ισοροπία μια χαρά τα πάμε..
Κ Πχ το ΖΧ400+ ~88-92 που κοιτώ.. είναι κ πιό χαμηλό από το υπάρχον μεταφορικό :( .. (Μιας κ μιλάμε για superbike ;) )

marianna
10-05-05, 18:12
Οταν ενας ΑΜΕΑ λεει οτι θελει να οδηγησει,ειτε αυτοκινητο ,ειτε μηχανη,τον αντιμετωπιζουν λες και παραβιαζει κλειστες πορτες,λες και ζηταει κατι παραλογο...Ειμαστε τραγικα πισω σε συγκριση με αλλες χωρες πιστευω...Εγω πηγα πριν απο ενα μηνα στον ηνιοχο και με απορριψανε,θα ξαναδωσω του χρονου...Το θεμα ειναι οτι δεν εχουν καταλαβει οι ικανοι σωματικα οτι κανεις μας δεν θελει να γινει πιο αναπηρος απο ο,τι ηδη ειναι,θα ητανε κουτο...Δεν μπορει ομως απο τη μια οι συγκοινωνιες να ειναι απροσπελαστες και ανεπαρκεις για μας,και απο την αλλη να μας δημιουργουν προβλημα στη μετακινηση μας και να μη μας χορηγουν αδεια για αυτοκινητο η μηχανη...Καπως πρεπει να ζησουμε και να μετακινηθουμε και εμεις.. Και δε γινεται παντοτε να εχουμε ενα βοηθο,μια μανα,μια αδερφη ,εναν πατερα να μας πηγαινει οπου θελουμε...Εγω τον πατερα μου τωρα τον εχω χασει ας πουμε...Εχω μεν μανα και αδερφη στη ζωη,αλλα τα ενδιαφεροντα τους δεν ακολουθουν παντα τα δικα μου...οπως συμβαινει και με πολλους αλλους...αναρωτιεμαι ποτε και πως θα αλλαξουν τα πραγματα για τους ελληνες οδηγους ΑΜΕΑ...Φιλακια σε ολους σας...Μαριαννα

sv2evs
10-05-05, 18:25
Οταν ενας ΑΜΕΑ λεει οτι θελει να οδηγησει,ειτε αυτοκινητο ,ειτε μηχανη,τον αντιμετωπιζουν λες και παραβιαζει κλειστες πορτες,λες και ζηταει κατι παραλογο...Ειμαστε τραγικα πισω σε συγκριση με αλλες χωρες πιστευω...Εγω πηγα πριν απο ενα μηνα στον ηνιοχο και με απορριψανε,θα ξαναδωσω του χρονου...Το θεμα ειναι οτι δεν εχουν καταλαβει οι ικανοι σωματικα οτι κανεις μας δεν θελει να γινει πιο αναπηρος απο ο,τι ηδη ειναι,θα ητανε κουτο...Δεν μπορει ομως απο τη μια οι συγκοινωνιες να ειναι απροσπελαστες και ανεπαρκεις για μας,και απο την αλλη να μας δημιουργουν προβλημα στη μετακινηση μας και να μη μας χορηγουν αδεια για αυτοκινητο η μηχανη...Καπως πρεπει να ζησουμε και να μετακινηθουμε και εμεις.. Και δε γινεται παντοτε να εχουμε ενα βοηθο,μια μανα,μια αδερφη ,εναν πατερα να μας πηγαινει οπου θελουμε...Εγω τον πατερα μου τωρα τον εχω χασει ας πουμε...Εχω μεν μανα και αδερφη στη ζωη,αλλα τα ενδιαφεροντα τους δεν ακολουθουν παντα τα δικα μου...οπως συμβαινει και με πολλους αλλους...αναρωτιεμαι ποτε και πως θα αλλαξουν τα πραγματα για τους ελληνες οδηγους ΑΜΕΑ...Φιλακια σε ολους σας...Μαριαννα

True..... :( :?

sv2evs
10-05-05, 18:27
Χεχε, sv2evs Στην ίδια φάση βρισκόμαστε...
Κανείς αν δεν μας δει, μπορεί να καταλάβει τί παίζει ;)

Όσο για το ύψος.. ποτέ δεν με απασχόλησε ιδιαίτερα.. μιας κ από ισοροπία μια χαρά τα πάμε..
Κ Πχ το ΖΧ400+ ~88-92 που κοιτώ.. είναι κ πιό χαμηλό από το υπάρχον μεταφορικό :( .. (Μιας κ μιλάμε για superbike ;) )

Σωστόοοοςςςς.....Εγώ πάντως συνεχίζω να "στρώνω" το αυτόματο που πήρα:D ...επισκεύθηκα βέβαια όπως είπα την σχολή οδηγών όπου για μια ακόμα φορά μου ανέβηκε λίγο η πίεση με τις ΟΛΕΣ βλακείες περί επιτροπών κτλ,κτλ :x...ΓΙΑ ΝΑ δούμε πόσο θα κάνουμε να πάρουμε αυτό το δίπλωμα. :?

marianna
10-05-05, 18:39
Το θεμα ομως ειναι που θα το βρω ?Εκει ειναι το προβλημα μας...Και να δω μεχρι ποτε θα κρατησει αυτη η τακτικη,καθε αλλαγη να παιρνει τρεις γενιες για να γινει σωστα...Αμα ειναι να μου δωσουν διπλωμα στα ογδοντα μου,τοτε το μονο που θα χρειαζομαι θα ειναι μια σακουλα φαρμακα κι αλλη μια γιαουρτια....Τι να πει κανεις ?Τα εχω επιεικως χασει...Φιλακια,Μαριαννα

ΥΣ...Δεν τα καταθετω τα οπλα,δεν θα τους τη χαρισω...Θα δωσω και θα ξαναδωσω αν χρειαστει....

sv2evs
10-10-05, 11:45
σε συνέχεια προσπάθειας μου να δώσω εξετάσεις για δίπλωμα μηχανήμς 125 κυβικών, σήμερα πήγα στο Υ.Μ.Ε και ζήτησα να μου δωθεί το δίπλωμα μου για να δώσω εξετάσεις για μηχανή. Η υπάλληλος ΑΡΝΙΘΗΚΕ κατηγορηματικά να μου δώσει το δίπλωμα ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ αυτοκίνητο αυτόματο/υδραυλικό τιμόνι με γκάζι-φρένο στο χέρι.

ΤΙ ΣΧΕΣΗ έχει το ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ;

Α ρε &^$#^%@#$$#@$#@!$@!~#@!~#@!~!~$#@!#$@!%$@#%$@# για κράτος μέσα... :x :x :x :x :x :x :x :evil: :evil: :evil: :evil:

Panagiotis
10-10-05, 14:40
Στην δική μου περίπτωση έγιναν αντίθετα τα πράγματα.
Είχα δίπλωμα μηχανής, από πριν αποκτήσω την αναπηρία, και όταν την απέκτησα ξεκίνησα να πάρα δίπλωμα αυτοκινήτου.
Όταν έδωσα εξετάσεις για το δίπλωμα δεν είχα καν δικό μου αυτοκίνητο.
Μήπως αξίζει να ταλαιπωρηθείς λίγο και να κατέβεις Αθήνα να δώσεις εξετάσεις;
Αν σε ενδιαφέρει στείλε μου μήνυμα να σου δώσω το τηλέφωνο της σχολής οδηγών που πήγα εγώ.

sv2evs
10-10-05, 23:20
Στην δική μου περίπτωση έγιναν αντίθετα τα πράγματα.
Είχα δίπλωμα μηχανής, από πριν αποκτήσω την αναπηρία, και όταν την απέκτησα ξεκίνησα να πάρα δίπλωμα αυτοκινήτου.
Όταν έδωσα εξετάσεις για το δίπλωμα δεν είχα καν δικό μου αυτοκίνητο.
Μήπως αξίζει να ταλαιπωρηθείς λίγο και να κατέβεις Αθήνα να δώσεις εξετάσεις;
Αν σε ενδιαφέρει στείλε μου μήνυμα να σου δώσω το τηλέφωνο της σχολής οδηγών που πήγα εγώ.

Το δίπλωμα μου θα μπορέσω να το πάρω όταν τους δείξω αυτοκίνητο με τις διασκευές που έχουν σημειώσει οι βλάκες οι γιατροί και κατόπιν θα δώσω εξετάσεις λέει (η έξυπνη υπάλληλος) για την μηχανή. Μέχρι να γίνει αυτό, θα οδηγώ παράνομα το 125άρι που αγόρασα....Άντε να χαθούν... :x

Bob
19-10-05, 13:59
"Χεχε, sv2evs Στην ίδια φάση βρισκόμαστε...
Κανείς αν δεν μας δει, μπορεί να καταλάβει τί παίζει "

Εννοης μας βλεπουν και καταλαβαινουν ;;;;;;;

sv2evs
19-10-05, 15:29
"Χεχε, sv2evs Στην ίδια φάση βρισκόμαστε...
Κανείς αν δεν μας δει, μπορεί να καταλάβει τί παίζει "

Εννοης μας βλεπουν και καταλαβαινουν ;;;;;;;

Μόνο να προσπαθήσουν μπορούν...Να καταλάβουν φυσικά όχι, αν δεν έχουν την ίδια ακριβώς πάθηση.

:roll:

sv2evs
15-08-06, 10:31
Παίδες, χθες με έγραψαν για δίπλωμα (μηχανής) επειδή είμαι ακόμα με το 50αράκι. Τώρα σίγουρα πάω για δίπλωμα οτι και αν γίνει...να πάρει και να σηκώσει...η μηχανή ήταν τρακαρισμένη για αρκετούς μήνες στην άκρη και χθες το βράδυ με σταμάτησαν. Τώρα επιτροπές και αηδίες.

GeoGlx
21-08-06, 17:47
Κ μένα λογικά έχει λήξει..
Όταν επιστρέψω Αθήνα.. κ άλλα έξοδα!!

sv2evs
22-08-06, 17:06
Κ μένα λογικά έχει λήξει..
Όταν επιστρέψω Αθήνα.. κ άλλα έξοδα!!

Ελλαδιστάν... :evil: