+ Απάντηση στο θέμα
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1 έως 5 από 5

Θέμα: Ποσο Συνταξη αναπηριας ΟΓΑ

Περιοχή
    Greece

Προεπιλογή Ποσο Συνταξη αναπηριας ΟΓΑ

Καλησπερα σε ολους.
    Εγω περνω σηνταξη αναπηριας απο τον ογα το ποσο τον 365€ (+κρατηση ασθενειας) Ετων: 23 Π.Α:%67
    Η ερωτησης μου:
    1)Επειδη σπουδαζω ακομα Κατα ποσο επιρεαζει τη συνταξη μ?
    2)Αν διακοψω της σπουδες μου Κατα ποσο επιρεαζει τη συνταξη μ?
    (εννοώ το ποσο της συνταξης)
    3)Αν ξερει καπιιος το αν ολοι η ασφαλημενει στον ΟΓΑ περνουν τα 365 για σηνταξη αναπηριας?

Ευχαριστω

Παραθεση:Παντως Με 365 δεν επιβιωνη κανεις!!!

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από powerfulll Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα σε ολους.
    Εγω περνω σηνταξη αναπηριας απο τον ογα το ποσο τον 365€ (+κρατηση ασθενειας) Ετων: 23 Π.Α:%67
    Η ερωτησης μου:
    1)Επειδη σπουδαζω ακομα Κατα ποσο επιρεαζει τη συνταξη μ?
    2)Αν διακοψω της σπουδες μου Κατα ποσο επιρεαζει τη συνταξη μ?
    (εννοώ το ποσο της συνταξης)
    3)Αν ξερει καπιιος το αν ολοι η ασφαλημενει στον ΟΓΑ περνουν τα 365 για σηνταξη αναπηριας?

Ευχαριστω

Παραθεση:Παντως Με 365 δεν επιβιωνη κανεις!!!

Απ οσα εχω διαβασει, οι σπουδες σου δεν προσαυξανουν την αναπηρικη συνταξη σου
    , υποθετω οτι την παιρνεις σαν τεκνο ασφαλισμενου.

365 ευρω παιρνεις,την βασικη του ΟΓΑ σε αναπηρια τουλαχιστον 67% και ναι δεν επιβιωνει κανεις μ αυτα ,οπως δεν επιβιωνει και με την κατωτερη συνταξη του ΙΚΑ.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vertigo : 23-09-10 στις 02:35

Προεπιλογή

καλησπερα,ακου και αυτο,πριν 5 χρονια αποφασισαμε να κανουμε χρηση της προσφορας του οτε για χαμηλοτερη χρεωση,μου ζητανε καποιο χαρτι-απο ογα που ειμαστε ασφαλισμενοι,ο αδερφος μου ειναι αμεα-και τη ανακαλυπτω;15χρονια τωρα επαιρνε 365 και επειδη ειχε νοσηλευτει στην χασια,στο ιδρυμα αποκαταστασης δεν επερνε το εξωιδρυματικο,μιλαμε πανω απο 400ευρω το μηνα,φρικη,ποιο οτε;τελικα τους πηγα χαρτια οτι δεν νοσηλευομαστε,και του αποδιδουν ολοκληρο το ποσο.μας επεστρεψαν και μερος για τα 3 τελευταια χρονια,παρε τηλ τον συλλογο αναπηρων στην αχαρνων μηπως ξερουν κατι παραπανω,τηλ ε8312740

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από popi71 Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλησπερα,ακου και αυτο,πριν 5 χρονια αποφασισαμε να κανουμε χρηση της προσφορας του οτε για χαμηλοτερη χρεωση,μου ζητανε καποιο χαρτι-απο ογα που ειμαστε ασφαλισμενοι,ο αδερφος μου ειναι αμεα-και τη ανακαλυπτω;15χρονια τωρα επαιρνε 365 και επειδη ειχε νοσηλευτει στην χασια,στο ιδρυμα αποκαταστασης δεν επερνε το εξωιδρυματικο,μιλαμε πανω απο 400ευρω το μηνα,φρικη,ποιο οτε;τελικα τους πηγα χαρτια οτι δεν νοσηλευομαστε,και του αποδιδουν ολοκληρο το ποσο.μας επεστρεψαν και μερος για τα 3 τελευταια χρονια,παρε τηλ τον συλλογο αναπηρων στην αχαρνων μηπως ξερουν κατι παραπανω,τηλ ε8312740
    τί εννοεις; τί σας επεστρεψαν; ποιος;

επισης,αν δεν ειχατε κανει ποτέ αιτηση για το επιδομα, απο μονο του κανενα ταμειο ή προνοια δεν το χορηγει.
    Ακομα κι αν δεν νοσηλευεται πια καποιος που νοσηλευοτανε εκει που λεει παρακατω κι αρα δεν το δικαιουνταν,για να το παρει,πρεπει να το ζητησει.

''Δεν περιθάλπτεται σε άσυλο ανιάτων ή ίδρυμα ασυλικού ή προνοιακού χαρακτήρα ή δεν νοσηλεύεται σε ψυχιατρείο με δαπάνες του Ο.Γ.Α. ή του Δημοσίου ή Ν.Π.Δ.Δ.''

Εκτος κι αν το παιρνε πριν νοσηλευτει και μετα το διακοψανε.Αλλα και παλι αν ετσι συνεβη,το οτι το διακοψανε οταν νοσηλευτηκε ,θα πρεπε να σας βαλει σε σκεψεις οτι οταν επαψε να νοσηλευεται ,θα το ξαναδικαιουνταν.

επισης στον ΟΓΑ ειναι 660 ευρω,οπως στο ΙΚΑ-20 ημερομισθια ανειδικευτου εργατη,οχι πανω απο 400 ευρω.

Προεπιλογή

καλησπερα,τα τλευταια 5χρονια παιρνει παραπληγικο660 και συνταξη 360 απο ογα,αυτο που σου περιγραφω εγινε προ 5ετιας,τι 1991εκανε τροχαιο,ενταντικη και μετα στο ιδρυμα για αποκατασταση,εμεινε εκει αρκετο καιρο και σιγα σιγα αρχισε να ερχεται και σπιτι,αυτο συνεχιστηκε για κανα 3αρι χρονια μπες βγες,δραχμουλες τοτε,και ολη την φροντιδα ολα αυτα τα χρονια την ειχαν οι γονεις,εγω αρχισα να εμπλεκομαι τα τελευταια χρονια που ηρθαν τα γεραματα,τωρα δεν θυμαμαι ποιος μας επεστρεψε την τελευταια3ετια,ο ογα η το ιδρυμα;μαλλον ο ογα,αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι πηγα παλι στο υδρυμα και πηρα βεβεωση οτι δεν νοσηλευεται και το τελευταιο εξιτηριο ηταν πριν τοοοσα χρονια.ειναι στην κατηγορια ΑΑ και εφορου ζωης,εχω ρωτηση επανελειμενα στην προνοια αν επρεπε η μητερα να περνει κατι που τον φροντιζε-γιατι πια την χασαμε-η απαντηση παντα αρνητικη,αυταααα...

+ Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές

• ΔΕΝ μπορείτε να δημοσιεύετε νέα Μηνύματα
  • ΔΕΝ μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις σε Μηνύματα
  • ΔΕΝ μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • ΔΕΝ έχετε την δυνατότητα επεξεργασίας των Μηνυμάτων σας
  • BB code is Σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι Σε λειτουργία
  • Ο κώδικας [IMG] είναι Σε λειτουργία
  • Ο κώδικας HTML είναι Εκτός λειτουργίας