Κατασκευή ρούχων ειδικής προσαρμογής από τη Vivere Trousers

Η ελληνική επιχείρηση κατασκευής και εμπορίας ρούχων Vivere Trousers, με 60χρονη πείρα στην κατασκευή παντελονιών και με ιδιόκτητη κάθετη μονάδα παραγωγής, επιχειρεί σήμερα να καλύψει τις ανάγκες ένδυσης πελατών με κινητικά προβλήματα και χρηστών αναπηρικών αμαξιδίων, σε χαμηλότερες τιμές από τις αντίστοιχες αγορές του εξωτερικού.

Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν καθημερινά αναπηρικά καθίσματα για τις μετακινήσεις τους εντός κι εκτός σπιτιού, έχουν ανάγκη από ρούχα που είναι άνετα στην εφαρμογή, χωρίς άγρια υφή και περιττές ραφές στα σημεία που μπορεί εύκολα το δέρμα να ερεθιστεί, ειδικά όταν δεν υπάρχει αισθητικότητα λόγω της παράλυσης. Γίνεται πρόσφατα μια προσπάθεια από επαγγελματίες στον χώρο του ρουχισμού για την κατασκευή τέτοιων προσαρμοσμένων ενδυμάτων. Το περιοδικό Αυτονομία θα κοινοποιεί δωρεάν οποιαδήποτε τέτοια πρωτοβουλία μάς γνωστοποιείται, ώστε να ενημερώνονται οι αναγνώστες μας για τις διαθέσιμες επιλογές που υπάρχουν σε αυτό το νεοσύστατο κομμάτι της ελληνικής αγοράς.

Προσαρμοσμένο παντελόνι της Vivere TrousersΟρισμένα από τα χαρακτηριστικά των ρούχων της Vivere Trousers είναι:

  • Ψηλότερο 12-14cm το πίσω μέρος των παντελονιών & έξτρα μακριά πατζάκια σε μήκος (105cm) με μελετημένο φάρδος στα πατζάκια, που μπορεί να προσαρμοστεί κατόπιν παραγγελίας.
    Ρούχα της Vivere Trousers
  • Φερμουάρ που ανοίγει μέχρι την αρχή του καβάλου, κόπιτσα εσωτερική και από πάνω ψεύτικο κουμπί, άνοιγμα στο τέλος του παντελονιού με velcro για χρήστες καθετήρα.
  • Ευρύχωρο στη λεκάνη για άνεση κατά την εφαρμογή
  • Ανοιχτές ραφές για να μην ερεθίζουν ή πιέζουν τον χρήστη & υφάσματα φιλικά με το δέρμα και ανθεκτικά σε οποιαδήποτε καταπόνηση.

Vivere Trousers logo

Περισσότερες πληροφορίες:
url: www.viveretrousers.com – email: viveretrousers@gmail.com – τ/φ: 210-4128713

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πώς να κάνετε προσβάσιμη την κουζίνα σας [video]

Μας αρέσει το μαγείρεμα, μας αρέσουν οι στυλάτες κουζίνες, αλλά χρειαζόμαστε και λειτουργικότητα στο χώρο όταν κάνουμε τα πάντα από το ύψος του αναπηρικού μας καθίσματος. Βρήκαμε λοιπόν τον τρόπο! …

Πώς να προσαρμόσετε στο αναπηρικό σας κάθισμα το καροτσάκι του μωρού σας [Video]

Το να γίνεσαι γονέας είναι από μόνο του μια μεγάλη πρόκληση. Πόσο μάλλον όταν χρησιμοποιείς αναπηρικό κάθισμα και το μωράκι σου είναι ακόμα λίγων μηνών. Ακούγεται σχεδόν τρομακτικό. Αυτή ακριβώς την …

ΗΠΑ: Αναπηρικά καθίσματα στη «μαύρη αγορά»

Η οικονομική κρίση επιβάλλει περικοπές και στις ΗΠΑ. Οι παροχές έχουν περιοριστεί δραματικά. Τα βοηθήματα για την αποκατάσταση και για την ανεξάρτητη διαβίωση βγαίνουν στη «μαύρη αγορά». Δεν είναι …