Ξυλοδαρμός επιβάτη με αναπηρία από ελεγκτές λεωφορείου (video)

Στη σελίδα epitropesdiodiastop.blogspot.gr διαβάσαμε και είδαμε το βίντεο καταγγελίας του Παναγιώτη Μιχελή, για την επίθεση που δέχτηκε από 3 ελεγκτές λεωφορείου που ανέβηκαν στο ύψος του Αγίου Παντελεήμονα στο λεωφορείο που επέβαινε και ο ίδιος. Όταν του ζήτησαν εισιτήριο τους είπε πως δεν έχει, τους εξήγησε ότι έχει αναπηρία 67% λόγω εγκεφαλίτιδας (είχε μάλιστα την κάρτα μαζί του που το επιβεβαίωνε) και αρνήθηκε να τους πληρώσει.
Αυτοί απάντησαν με κλωτσιές και χτύπημα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να διακομιστεί με το ΕΚΑΒ στον Ερυθρό Σταυρό, μετά από έντονη ζάλη που ένιωσε και μετά από εμετό που του προκλήθηκε από το χτύπημα στο κεφάλι, με συμπτώματα εγκεφαλικής διάσεισης.


Ο Παναγιώτης Μιχελής, με τα σημάδια από τις κλωτσιές των ελεγκτών, φανερά σοκαρισμένος, στην ανοιχτή συνέλευση του Κινήματος Δεν Πληρώνω το βράδυ της Τρίτης 12/2/2013.

Για νεότερα σχετικά με την υπόθεση του Παναγιώτη Μιχελή επισκεφθείτε το epitropesdiodiastop.blogspot.gr

Περιοδικό Αυτονομία – www.disabled.gr

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

40 μήνες απλήρωτοι στο Γηροκομείο Αθηνών

Σε λίγο ο Τόμσεν, ο Φούχτελ, ο Ράιχενμπαχ, ο Σόιμπλε και άλλοι της ιδίας παρέας, θα παρακαλάνε να τους κάνει σεμινάριο η διοίκηση του «φιλανθρωπικού» ιδρύματος. Από το Σεπτέμβρη του 2010 χρωστάνε …

Στο ίδιο κέντρο αποκατάστασης με τη Μυρτώ και η 18χρονη που την πυροβόλησε ο πατέρας της

Χαμόγελα αισιοδοξίας για την Ασπασία Μπόγρη, την άτυχη κοπέλα από το Άργος που τον περασμένο Αύγουστο τραυματίστηκε σοβαρά από τα πυρά του ίδιου του πατέρα της, ο οποίος θέλησε με αυτόν τον φρικτό …