ΠΡΟΛΗΨΗ – ΥΓΕΙΑ 2006: 1η Διεθνής Έκθεση Υγείας

Διαβάστε για την ΠΡΟΛΗΨΗ – ΥΓΕΙΑ 2006 που η είναι η 1η Διεθνής Έκθεση Υγείας για το ευρύ κοινό και γίνεται την Πέμπτη 06 έως και Κυριακή 09 Απριλίου 2006, στο Helexpo Palace, Λ. Κηφισίας 39 Μαρούσι, Αθήνα. Το παρακάτω προέρχεται από δελτίο τύπου εξέδωσε η διοργανώτρια εταιρεία. Διαβάστε το με προσοχή:

Πρόκειται για ένα μοναδικό και πρωτοποριακό γεγονός – εκδήλωση, στο χώρο της Υγείας, με μεγάλη κοινωνική σημασία, που θα περιλαμβάνει :
1. Έκθεση, ανοικτή για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό, με ενημερωτικό και συμβουλευτικό χαρακτήρα και στόχο την παρουσίαση του ευρύτερου χώρου της Υγείας.
2. Εκδηλώσεις επιστημονικού και κοινωνικού περιεχομένου, για το ευρύ κοινό, με συνεδριακές ενότητες και ομιλίες, βασισμένες σε θέματα που ενδιαφέρουν και προβληματίζουν όλους. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν συνεδριακές ενότητες μεταξύ εκπροσώπων της πολιτείας και των ειδικών του χώρου (Επιστημόνων, εκπροσώπων Φορέων, εκπροσώπων Εταιριών)

Γιατί μια τέτοια έκθεση το 2006

1. Διότι η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό για όλους.
2. Διότι η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.
3. Διότι η ανάγκη για την δημιουργία μιας γέφυρας επικοινωνίας μεταξύ κράτους, πολιτών και εταιριών με έργο στο χώρο της υγείας, είναι μεγάλη και επιτακτική.
4. Διότι το 2006 μας βρίσκει με νέου τύπου προβλήματα υγείας, νέες ασθένειες, λοιμώξεις, ρύπανση, κ.α.
5. Διότι το έργο και η πρόοδος των εταιριών στο χώρο της υγείας έχει παρουσιάσει αλματώδη εξέλιξη και το ευρύ κοινό ζητάει ενημέρωση .

Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στην επιλογή ημερομηνίας διοργάνωσης της Έκθεσης και γι’ αυτό τον λόγο επελέγη ημερομηνία που εμπεριέχει την Παρασκευή 07 Απριλίου 2006, δηλαδή την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ.

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ

1. Επιχειρήσεις με υπηρεσίες και προϊόντα στον χώρο της Υγείας (Φαρμακευτικές Εταιρίες, Εταιρίες παραφαρμακευτικών προϊόντων – βοηθημάτων και συμπληρωμάτων διατροφής, Φαρμακευτικά Καλλυντικά, Ιδιωτικά Νοσηλευτικά Ιδρύματα – Κλινικές, Διαγνωστικά Κέντρα, Τηλεοπτικές και Ραδιοφωνικές παραγωγές, Εκδόσεις, Ι.Ι.Ε.Κ., Ιδιωτικές Ασφαλιστικές Εταιρίες, Θεραπευτικά Ιδρύματα της Ελλάδος και του εξωτερικού, Κέντρα Προληπτικής Ιατρικής κ.α.).
2. Υπουργεία, Οργανισμοί, Φορείς του Δημοσίου Τομέα
3. Ασφαλιστικά Ταμεία
4. Ιατρικοί Σύλλογοι, Ιατρικές Εταιρίες, Σύλλογοι Ασθενών, Ερευνητικά Κέντρα, Πανεπιστημιακές Κλινικές, Δημόσια Νοσοκομεία, Ιδρύματα

Μια μοναδική ευκαιρία άμεσης επαφής και επικοινωνίας με το ευρύ κοινό, κάτω από την ίδια στέγη, όπου θα βρίσκονται όλοι οι ειδικοί του χώρου της Υγείας, και θα μπορέσουν να προβάλλουν το έργο τους .
Όλοι, όσοι ανήκουν στο χώρο της Υγείας, Λειτουργοί, Οργανισμοί, Φορείς, και Επιχειρήσεις, έχουν μόνο να ωφελήσουν και να ωφεληθούν από τη συμμετοχή τους στην ΠΡΟΛΗΨΗ – ΥΓΕΙΑ 2006.

Συγκεκριμένα:

• Οι Κρατικοί Φορείς – Οργανισμοί και τα Ασφαλιστικά Ταμεία θα ενημερώσουν για το έργο και το μελλοντικό σχεδιασμό τους.
• Οι Επιστημονικοί Φορείς, για το έργο και την αναμφισβήτητη εξέλιξή τους.
• Οι Φαρμακευτικές και Παραφαρμακευτικές Εταιρίες, για την παρουσία τους στον Ελληνικό και διεθνή χώρο, καθώς επίσης για το ερευνητικό και κοινωνικό τους έργο.
• Τα Ιδιωτικά Νοσοκομεία – Κλινικές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και τα Διαγνωστικά Κέντρα, για να ενημερώσουν για τις υπηρεσίες τον εξοπλισμό και τις εγκαταστάσεις τους, αλλά και να προβάλλουν τις επιστημονικές τους δυνατότητες.
• Οι Ασφαλιστικές Εταιρίες για τα καινούργια τους προγράμματα και τις καλύψεις.
• Οι Τηλεοπτικές και Ραδιοφωνικές παραγωγές καθώς και οι Εκδόσεις στον χώρο της Υγείας, για την προσφορά τους στην ενημέρωση του κοινού.
• Τα Ιδιωτικά Ι.Ε.Κ. για το έργο τους στην εκπαίδευση, και την θέση τους στον χώρο της Υγείας.
• Οι Ιδιωτικές Επιχειρήσεις με προϊόντα στο χώρο της υγείας, για τις υπηρεσίες, τις δυνατότητες και τα προϊόντα τους.

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ

Είναι βέβαιο πως η Έκθεση θα προσελκύσει μεγάλο αριθμό επισκεπτών, είτε μεμονωμένα, είτε ομαδικά, μέσω συλλόγων, οργανώσεων και ιδρυμάτων καθώς επίσης και όλους όσους δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο χώρο της Υγείας, γιατί η ΠΡΟΛΗΨΗ – ΥΓΕΙΑ 2006:

1. Έρχεται να ικανοποιήσει, επιτέλους, ένα αίτημα των καιρών, την υπεύθυνη ενημέρωση σε θέματα Υγείας.
2. Δίνει για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό, τη δυνατότητα να ενημερωθεί όσο γίνεται πληρέστερα, από τους άμεσα υπεύθυνους και ειδικούς στα θέματα Πρόληψης, Υγείας και Ποιότητας Ζωής .
3. Απευθύνεται ακόμη περισσότερο σε όσους είναι ευαισθητοποιημένοι και με έντονη συναισθηματική συμμετοχή σε θέματα Υγείας.
4. Θα δώσει τη δυνατότητα σε ενδιαφερόμενους, να διερευνήσουν και να δώσουν πρακτικές λύσεις σε ειδικά προβλήματα.
5. Θα δημιουργήσει μεγάλο ενδιαφέρον με πληθώρα από ελκυστικές παράλληλες εκδηλώσεις.
6. Θα τύχει έντονης προβολής και δημοσιότητας από τα ΜΜΕ.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ

Θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 06 έως και την Κυριακή 09 Απριλίου 2006, στο εντυπωσιακό Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Helexpo Palace, Λεωφόρος Κηφισίας 39 Μαρούσι.
Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης θα είναι καθημερινά από 10.00 έως 22.00.
Η έκθεση θα λειτουργήσει σε συνολική δομημένη επιφάνεια 21.500 τετραγωνικών μέτρων και παράλληλα στις 4 συνεδριακές αίθουσες, που βρίσκονται στο 5ο επίπεδο του Εκθεσιακού Κέντρου, θα πραγματοποιούνται ομιλίες για τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες.

Το Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Helexpo Palace βρίσκεται σε κομβικό σημείο (Λ. Κηφισίας, Μαρούσι), με εύκολη πρόσβαση μέσω των κεντρικών και περιφερειακών λεωφόρων, αλλά και μέσω της Αττικής οδού.

Τρόποι πρόσβασης, αναλυτικά:

Αυτοκίνητο: από Αθήνα (κέντρο) – Λ.Κηφισίας (είσοδος με αναστροφή, αφού προσπεράσετε το κτίριο της Helexpo, που βρίσκεται στα αριστερά)

ΗΣΑΠ: Γραμμή Πειραιάς-Κηφισιά : (λίγο περισσότερο από 1χλμ έως τον εκθεσιακό χώρο)
1) στάση Ειρήνη
2) στάση Νερατζιώτισσα

Προαστιακός: στάση Νερατζιώτισσα

Λεωφορεία:
1) Γραμμή 550 Φάληρο-Κηφισιά (Εκθεσιακό κέντρο – στάση ΟΑΚΑ)
2) Γραμμή Α7 Κάνιγγος-Ν.Ερυθραία (Εκθεσιακό κέντρο – στάση ΟΑΚΑ)
3) Γραμμή Β7 Κάνιγγος-Κηφισιά (Εκθεσιακό κέντρο – στάση ΟΑΚΑ)
4) Γραμή Χ14 Express Σύνταγμα-ΟΑΚΑ (στάση Αρτέμιδος)
5) Δημοτικό λεωφορείο γραμμή Ν10 Μαρούσι-Ν.Φιλοθέη (στάση Αρτέμιδος ή στάση ΟΑΚΑ)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Το γεγονός θα καλυφθεί έντονα μέσα από ένα ολοκληρωμένο πλάνο υποστήριξης, το οποίο θα περιλαμβάνει , δημοσιογραφικές καλύψεις σε όλα τα Μ.Μ.Ε και άμεση διαφημιστική προβολή, με σκοπό την ενημέρωση για την προσέλευση του κοινού. Παράλληλα η έκθεση θα ξεκινήσει να προβάλλεται, από τον Ιανουάριο του 2006, μέσα από την ιστοσελίδα της στο internet και συγκεκριμένα στην διεύθυνση: www.prolipsis-igia.gr
Επίσης η αναγγελία συνεδριακού προγράμματος με τόσο ενδιαφέρουσα θεματολογία για το ευρύ κοινό (όπως π.χ. Διατροφή και Υγεία, Πρόληψη Ασθενειών και Ατυχημάτων, Παιδικά Ατυχήματα, Εμβολιασμός, Πρόληψη Εξάρτησης από Ουσίες, Οδοντιατρική Πρόληψη, Οικονομία της Υγείας – Προοπτικές, Γεροντολογία κ.α.) και τόσο σημαντικούς συντελεστές, θα τροφοδοτήσει με επιπλέον δημοσιότητα, αλλά και προσοχή στην επικοινωνία της εκδήλωσης.
Παράλληλα με την έκθεση, και στον ίδιο χώρο, θα πραγματοποιηθούν καλλιτεχνικές εκδηλώσεις , προβολές , κ.α. θέματα σχετικά με την έκθεση.

Στο πλαίσιο της παραπάνω εκδήλωσης σας προτείνουμε την συμμετοχή σας, μέσα από ένα ευρύ φάσμα επιλογών προβολής του ονόματος της εταιρείας σας και των προϊόντων που αντιπροσωπεύεται:
• Εκθεσιακό περίπτερο σε ειδικό τμήμα της έκθεσης, όπου θα βρίσκονται και άλλες εταιρείες του συγκεκριμένου χώρου
• Χορήγηση συνεδρίου – σεμιναρίου, σχετικού με τις δραστηριότητές σας αντικειμένου
• Διοργάνωση δική σας εκδήλωσης εντός του συνεδριακών χώρων της έκθεσης, με θέμα επιλογή σας

Με άλλα λόγια σας δίνεται η δυνατότητα να προσεγγίσετε ταυτόχρονα τόσο το ειδικό όσο και το ευρύ κοινό, ολοκληρώνοντας την επικοινωνία σε εταιρικό αλλά και προϊοντικό επίπεδο.

Θεωρώντας δεδομένο το ενδιαφέρον σας για μια εκδήλωση με τόσα επικοινωνιακά πλεονεκτήματα, σας καλούμε να συμμετάσχετε ενεργά.

Σας θέλουμε συμμέτοχους σε αυτό το μεγάλο γεγονός.

Διοργανωτές

TRIAD Communication Services
Τηλ. 210 61.44.532, Fax. 210 61.44.533
e-mail: triad@otenet.gr

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ Α.Ε.
Μέλος του ομίλου ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.
Τηλ. 210 97.92.500, Fax. 210 97.92.528
e-mail: info@ekthesiaki.gr

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.prolipsis-igia.gr/

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τη λύση θα δώσουν μόνο οι άμεσα θιγόμενοι

Θα πρέπει να πάρουμε τη μεγάλη απόφαση και να καταλάβουμε πως όλα αυτά που δεν έγιναν από το κράτος τα 30 χρόνια που κράτησε η «μεταρρύθμιση» της κοινωνικής υποστήριξης στην Ελλάδα, δεν μπορούμε να …

Από το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ στο @utonomia

Κάποια εποχή ο όρος «αναπηρία» έλεγε πολλά. Σήμερα ως όρος έχει αχρηστευτεί από την κατάχρηση που έχει υποστεί τις τελευταίες δεκαετίες από όλους: πολίτες, πολιτικούς, συνδικαλιστές, …

1η Θαλασσινή Συνάντηση Παιδιών με Αναπηρία

Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Ελληνικού «Ιππόκαμπος» στα πλαίσια εφαρμογής του προγράμματος Δράσης του και στον Κοινωνικό Τομέα, προγραμμάτισε την πραγματοποίηση εκδήλωσης για παιδιά με αναπηρία την …

Editorial 077: Να κάνουμε το συνεταιρίζεσθαι μόδα

Κάποτε το συνεταιρίζεσθαι ήταν επαναστατική ενέργεια και πρακτική. Ύστερα έγινε γραφειοκρατία και εργαλείο για την «αρπαχτή». Σήμερα το συνεταιρίζεσθαι είναι ξενέρωτο και έχει αντικατασταθεί από τον …

TEDxAthens 2010: η ελίτ των ιδεών στην Αθήνα

Ήταν το σημαντικότερο event του 2010 για τον κόσμο της διανόησης και της τεχνολογίας, σε ελληνικό έδαφος. Όποιος δεν κατάφερε να βρεθεί στο «ΘΕΑΤΡΟΝ», στο νέο πολυδύναμο χώρο του «Ελληνικού Κόσμου» …

Ύστερα από την Autonomia EXPO 2010 τί;

Η 4η κατά σειρά Autonomia EXPO ολοκληρώθηκε στις 30 Μαΐου κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Ύστερα από τέσσερα χρόνια επιτυχημένων διοργανώσεων αυτό που θα μπορούσαμε να πούμε είναι πως «κάθε χρόνο …

Ημερίδα 17 Μαΐου 2010: «Άτομα με Αναπηρία και κοινωνικός αποκλεισμός. Κεντρικός σχεδιασμός και Συμμετοχή για μια αποτελεσματική στρατηγική ενσωμάτωσης»

Η Επιστημονική Εταιρεία για την Κοινωνική Συνοχή και Ανάπτυξη (ΕΠ.Ε.Κ.Σ.Α - http://www.epeksa.gr/) διοργανώνει ημερίδα με τίτλο «Άτομα με Αναπηρία και κοινωνικός αποκλεισμός. Κεντρικός σχεδιασμός και …

Το τηλεοπτικό σποτ της Autonomia EXPO 2010

Αυτό είναι το τηλεοπτικό σποτ που έπαιξε σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, στις ειδήσεις και στις εκπομπές που έχουν μεγάλη τηλεθέαση για 15 ολόκληρες ημέρες, από τις 17 Μαΐου μέχρι και τη λήξη της …